Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co kucharz ugotować powinien potrafić?
olper1974

Nasz nowy przyjaciel
**
Liczba postów: 5
Dołączył: 18-01-2017
Reputacja: 0
Post: #1
18-01-2017 10:34
Hej! Od jakiegoś czasu ciągnie mnie do kuchni - mam ochotę próbować czegoś nowego i uczyć się gotować. W moim domu zawsze był stały zestaw dań: rosół, pomidorowa, naleśniki, schabowy i tak w kółko, więc jestem totalnym laikiem w tej dziedzinie. Pomyślałam, że zanim wezmę się za jakieś przepisy z książek czy internetu - powinnam nauczyć się podstaw. I dlatego pytanie do was: Co każdy kucharz powinien potrafić ugotować? Tak, żeby zawsze było dobre, zawsze wychodziło, a składniki były już zakodowane w głowie. :-) Chodzi mi o coś w stylu: pierogi ruskie, gulasz, leczo, polędwiczki wieprzowe itd.


moja strona
Koszulki reklama
Znajdź Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości